www.klank-en-vorm.eu

Via onze webwinkel kunt u bestellingen plaatsen voor posters van klank-resonantie in water, ook op canvas en/of aluminium, de DVD van Danny Becher ‘Message of Sound’ , de DVD’s van Lisa Borstlap de Beeldverhalen, de 10 GEOMETRISCHE SJABLONEN met werkboek en het nieuwste product, de 42 MANDALA’s om in te kleuren – van Lisa Borstlap. Verder zijn er een aantal Steen-objecten van Danny Becher en muziekinstrumenten. Deze moeten wel in Zutphen afgehaald worden.

Tijdens uw bestelling heeft u de mogelijkheid via iDEAL direct te betalen. Na ontvangst van uw betaling worden de producten binnen 24 uur verzonden.  Heeft u vragen, dan kunt u via  ‘Contact’ op deze webwinkel en mail sturen.

Het zichtbaar maken van klank is een onderdeel van de activiteiten van Danny Becher. – Wanneer water d.m.v. klank in resonantie verzet wordt trilt de wateroppervlakte. Door het belichten van de wateroppervlakte wordt het licht gereflecteerd en het trillingspatroon van elke klank wordt zichtbaar. Afhankelijk van de frekwentie, de toon, muziek of klank die op het water inwerkt, vormen zich symmetrische trillingspatronen, ook wel mandala genoemd, of bij sommige klanken ontstaan asymmetrische figuren. – Elke frekwentie, muziek of klank heeft zijn eigen beeld.  Dit is ook afhankelijk van de dynamiek ( geluidssterkte ) van de aangeboden klank.

Voor meer informatie over de verschillende activiteiten en opleidingsmogelijkheden kunt u onze websites inzien:

www.klank-en-vorm.nl   www.genezendtekenen.nl  www.creatievecommunicatie.org  www.cymatic.nl